Tämän postauksen helppo ja terveellinen välipalavinkki – avokadoleipä syntyy hetkessä ja se sisältää paljon hyviä rasvoja. Avokadoleipien ulkonäkö on myös mielestäni mitä kaunein – rakastan vihreää väriä ja sen yhdistämistä tomaatin punaisuuteen 😀 Ulkonäkö on jo puoliruokaa ja tulee hyvä mieli väkisin ( Rakastan kauniita ruokakuvia <3 )
Välipalavinkki arkeen:
Avokadoleipä
- Pari leipäviipaletta
- Syöntikypsä avokado
- Tomaattia
- Vuonankaalia
- Hyvänlaatuista suolaa (esim himalajan suolaa jne)
Tee näin: Muussaa avokadon toinen puolikas ja levitä se leipien päälle voin tapaan. Viipaloi tomaatit ja toinen puolikas avokadosta ja asettele viipaleet haluamallasi tavalla leivän päälle. Laita päälle vuonankaalia ja ripottele hyvänlaatuista suolaa.
Voit tehdä kylkeen esimerkiksi proteiinipitoisen smoothien tai paistaa kananmunia täydentämään proteiinin saantia.
Ruuan asetteleminen kauniisti on tärkeä osa ruokaelämystä
Olen vahvasti sitä mieltä, että ruuan asetteleminen kauniisti kuuluu tärkeänä osana ”ruokaelämykseen”. Samoin se, että syö aterian hitaasti nautiskellen sen sijaan, että hotkaisee kaiken minuutissa vatsaan. Olen aikaisemmin kirjoittanut täällä blogissani tietoisesta syömisestä . Minä koin, että tietoinen syöminen auttoi minua osaltaan parantumaan syömishäiriöstä nimenomaan siinä vaiheessa, kun ymmärsin ruuan tärkeyden merkityksen – toki tämä ei toimi kaikilla ja nimenomaan siinä ”pahassa syömishäiriövaiheessa” on ehkä jopa parempikin ajatella ruoka vain polttoaineena, koska syömishäiriöinen kiinnittää usein liikaakin huomiota ruokaan. Vasta sitten kun sairastunut ymmärtää ruuan tärkeyden merkityksen ja on oikeasti halukas tekemään muutoksen elämässä, voidaan alkaa opettelemaan tietoista syömistä ja sitä ruuasta nauttimista.
Inspiroivaa päivää juuri Sinulle!
Lue myös:
Aamupalaleivät nopeasti ja vaivatta ( GL, Vegan)
Lumoavan ihana mansikkapirtelö
Seuraa minua myös:
Instagram: @elinaadasofia
Snapchat: elinaleskinen
Facebook: www.facebook.com/elinaadasofia
Youtube: elinaleskinen
xoxo, Elina