{"id":23632,"date":"2018-02-12T11:08:45","date_gmt":"2018-02-12T09:08:45","guid":{"rendered":"https:\/\/www.ilomedia.fi\/elinaadasofia\/?p=23632"},"modified":"2018-04-19T15:21:15","modified_gmt":"2018-04-19T12:21:15","slug":"rehellinen-ruokapaivakirja-lomalta","status":"publish","type":"post","link":"https:\/\/www.elinaadasofia.fi\/rehellinen-ruokapaivakirja-lomalta\/","title":{"rendered":"Rehellinen ruokap\u00e4iv\u00e4kirja lomalta"},"content":{"rendered":"
Monet teist\u00e4 lukijoistani ja IG (@elinaadasofia) seuraajistani olette kyselleet mit\u00e4 kaikkea s\u00f6in lomalla eli jatketaan siis rehellinen ruokap\u00e4iv\u00e4kirja -postaussarjaa<\/strong>. Olin siis vastik\u00e4\u00e4n parisen viikkoa Aasiassa, tarkemmin ottaen Thaimaassa ja Vietnamissa. En taas ollut mitenk\u00e4\u00e4n skarppi ruokien kuvaamisen suhteen, mutta jotain sain sent\u00e4\u00e4n aikaiseksi.<\/p>\n Lomalla en mieti sy\u00f6misi\u00e4ni, vaan sy\u00f6n sit\u00e4 mit\u00e4 mieli tekee. Arkena panostan sitten enemm\u00e4n kotiruokaan, mutta en ole siin\u00e4k\u00e4\u00e4n mik\u00e4\u00e4n tiukkis. Toki kuitenkin haluan sy\u00f6d\u00e4 hyvin – silloin kehonikin voi hyvin.<\/p>\n Aikaisemman rehellinen ruokap\u00e4iv\u00e4kirja -postaukseni voit lukea t\u00e4\u00e4lt\u00e4.<\/a><\/p>\n <\/p>\n Pikatreeni ennen aamupalaa: 5 min kuntopy\u00f6r\u00e4 & kehonpainotreeni & olkap\u00e4\u00e4t<\/em><\/p>\n Aamupala klo 9.00<\/strong> ( olimme Vietnamissa hotellissa):<\/strong>Rehellinen ruokap\u00e4iv\u00e4kirja lomalta<\/h2>\n
Tiistai 6.2.<\/strong><\/h3>\n
\n-iso munakas, jossa pekonipaloja, tomaattia, parsaa
\n-pari pekonisiivua
\n-maustamatonta jugurttia & all bran muroja & vesimelonia ja quavaa
\n-3 s\u00e4mpyl\u00e4\u00e4 voilla
\n-tomaattia ja vaihtelevia kasviksia, kuten parsaa, porkkanaa
\n-carry kanaa
\n-lasillinen vesimelonimehua
\n-latte<\/p>\n